Ange ditt sökord

Nytt koncept – Helhetshälsa

Nytt koncept – Helhetshälsa

På förfrågan från er – Nytt koncept! (Tack för all er feedback, det gör att vi enklare kan ta fram och hjälpa just dig bättre 🤗) Nu till det viktiga – Vår nyhet! 

Vill du få hjälp med ”helheten”? Skulle du vilja ha experthjälp från många olika professioner i ett och samma paket för att optimera din övergripande hälsa och välbefinnande?

Vi på Hela Kroppen har en unik bredd bland våra medarbetare och jobbar med de främsta behandlingarna och kunskapsområdena som finns inom vårt område. Men det är först nu vi ”paketerar” ihop alla våra kompetenser och kunskap i ett större ”konceptpaket”.

Varför då? 

Jo, för att du som vill göra en hälsoförändring enklare ska få hjälp samt kunna få en fin liten rabatt. Att göra en hälsoförändring kan vara svårt som det är och då är det viktigt att rätt hjälp finns tillgänglig enkelt.

Vad ingår?

  1. Grundläggande genomgång av kroppen av kiropraktor eller naprapat.
  2. Uppstartssamtal med dietist.  Under detta samtal får du berätta om ditt hälsotillstånd, dina kostvanor, förväntningar och eventuella mål.
  3. Uppföljning hos dietist. Du kan bli ombedd att föra en kostdagbok under 3 – 4 dagar, vilket innebär att du registrerar allt du äter under dessa dagar. Detta följs sedan upp vid ett andra möte och utifrån din kostregistrering utformar din dietist eller kostrådgivare en personlig kostplan som du får följa.
  4. Uppstartspass med PT. Din PT skapar tillsammans med dig en träningsplan för att nå din målbild. Du kommer lämna med inspiration, motivation och ett färdigt träningsupplägg.
  5. Uppföljning med PT. Träning tillsammans med din PT där ni även utvärderar din utveckling och det träningsprogram du fått.
  6. Vi löser gymkortet! För att kunna träna ingår ett träningskort på valfri klinik hos oss. Träningskortet är giltigt i 3 månader och har ett värde av ca 1 000 kr.
  7. Återhämtning med yoga. Få tillgång till gratis yogaklasser online. Ta del av våra yogalärares bästa pass online. Passen är förinspelade och du kan kolla när du vill!
  8. Nedvarvning med massage. Få en avkopplande massage för att fira dina framgångar i slutet av din resa hos oss inom detta koncept. Massagen är 25 minuter och du får själv välja fokuseringsområden.

Är detta friskvårdsbidragsgiltigt? 

Ja, du kan använda friskvårdsbidrag! Behöver du hjälp med kvitto? Inga problem vi hjälper dig gärna.

Vill du veta mer?

Vad roligt! Du hittar all information här.