Ange ditt sökord

FRISKVÅRDS­BIDRAG

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag på många olika sätt. Se vår lista nedanför och inspireras. Om du är osäker eller behöver hjälp med kvitto/kvitton kan du alltid mejla oss.

Friskvård eller sjukvård?

Ibland är gränsen inte helt tydlig mellan friskvårdande och sjukvårdande förmåner. Till exempel är massage som ska lindra muskelspänningar en godkänd friskvårdsbehandling, medan bindvävsmassage inte är det. På samma sätt är enklare fotvård – men inte medicinsk – godkänd som friskvård.

Naprapati och kiropraktik räknas också som sjukvårdsförmåner; en kategori som är belagd med förmånsbeskattning sedan en lagändring 2018.

Dock kan en naprapat eller kiropraktor utföra behandlingar som exempelvis massage som är inom ramen för friskvårdsbidraget.

Här finns en lista över aktiviteter och tjänster som ingår i friskvårdsbidraget om du vill se in i specifika aktiviteter/sporter/tjänster. Om du har mer specifika frågor kring friskvårdsbidrag hänvisar vi dig till Skatteverket eller ansvarig på din arbetsplats.

Priser

PT-pass 40 min

820  kr ink. moms

PT-pass  60 min

1 100 kr ink. moms

PT-pass 40 min x 10 ggr

7 475 kr ink. moms

Löppass i grupp 6 ggr

1 100 kr ink. moms

Kostrådgivning

1 100 kr ink. moms

Massage 25 min

490 kr ink. moms

Massage 50 min

790 kr ink. moms

Massage 25 min x 10 ggr

4 500 kr ink. moms

Gymkort klinik Södermalm

Gymkort klinik Norrmalm

Gymkort klinik Järfälla

Löpträning 40 min

820 kr ink. moms

Löpträning 60 min

1 100 kr ink. moms

Mer om friskvårdsgiltiga aktiviteter hos oss!

PT-Pass: Personlig träning är en träningsmetod där en individuell tränare arbetar tillsammans med en enskild klient för att skapa och implementera en skräddarsydd träningsplan som är anpassad till klientens specifika mål, behov och fysiska förmåga. Läs mer och boka här!

Löpträning (med PT/löpexpert): En PT/Löpexpert kan skapa ett träningsprogram som är skräddarsytt efter dina individuella mål, behov och fysiska förmågor. Detta innebär att din träning kommer att vara mer effektiv och fokuserad på de områden som behöver förbättras. Läs mer och boka här!

Kostrådgivning: Dietisten arbetar med kostbehandling och rådgivning vid kostrelaterade sjukdomar och besvär. Vi arbetar också förebyggande med rådgivning och stöd för att förbättra matvanor och din hälsa. Läs mer och boka här!

Massageterapi: Massage för återhämtning och avslappning. Våra kunniga massörer ger massage för att minska spänningar i muskler runt nacken och ryggen. Läs mer och boka här!

Gymkort: Vi säljer gymkort på flera av våra kliniker såsom klinik Järfällaklinik Norrmalm och klinik Södermalm. Vill du ha hjälp att köpa? Mejla respektive klinik eller ring.

Boka med friskvårdsbidrag här!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast!

  Ont i ryggen?
  Handledsbesvär?
  Vristproblem?
  Muskelbristning?
  Axelproblem?
  Smärta i nacken?

  Aktuellt från Hela Kroppen