Ange ditt sökord

SPRING TILL­SAMMANS SOM FÖRETAG

Vi inspirerar människor att röra sig framåt för att främja gemenskap, stärka självkänslan och skapa hälsosammare företag.  Löpning är ett fantastiskt verktyg för att övervinna hinder, stärka team och maximera produktivitet.

Hos oss kan alla vara med

Våra löpkurser skräddarsys träningen för alla nivåer, oavsett om du är en ren nybörjare eller en mer erfaren löpare. Vi erbjuder ett brett utbud av löpkurser med olika inriktningar för att passa varje individ och företag. Till exempel har vi en specifik löpkurs för nybörjare där vi varvar promenader med joggning, samt en annan kurs avsedd för medel- till erfarna löpare. På så sätt kan alla på arbetsplatsen delta och hitta en lämplig utmaning som passar deras träningsnivå!

Träna ihop inför lopp med rätt löpteknik och fokus
Kom igång inför tex. Vårruset tillsammans med våra olika träningspaket och rätt fokus. Med ett fokus på en skonsam rörelse samt löpteknik kommer du att bygga du upp din kropp istället för att bryta ner den. En skonsam löpning blir även en effektiv och snabb löpning.

Låt oss skapa en framgångsrik friskvårdssatsning tillsammans

1. Avsätt ungefär 70 minuter i veckan till att träna med oss. Berätta för alla medarbetare om chansen till träning. Har ni en friskvårdstimme? Om ”ja”, se till att kommunicera ut det tydligt till alla.

2. Ha peppande ambassadörer på företaget som påminner om träningstillfällena.

3. Håll igång kommunikationen.  Skicka ut inbjudan och kommunikation i god tid innan första gången. Lägg in alla gånger i kalendern och påminn ofta!

4. Jobba med acceptans och kultur. Det är viktigt att det anses okej att träna och gå iväg.

5. Erbjud möjlighet till samlingsplats och snack inför träningen.

6. Se till att det finns möjlighet till att duscha och byta om.

7. Det är alltid trevlig med något litet gott efter träning. Det kan vara något enkelt som en proteinshake och frukt.

löpning

Priser

Löppass i grupp 6 ggr (minst 4 deltagare)

1 800 kr/per person ex moms

Fråga oss för andra prisuppskattningar och konceptupplägg

x kr

Kontakta oss här!

Fyll i formuläret så hör vi av oss snarast.

    Aktuellt från Hela Kroppen