Ange ditt sökord

ERGONOMI

Hur påverkas nacke och rygg av vardagliga belastningar i arbetslivet? Vi kommer ut till er arbetsplats i Stockholm och gör ergonomiska bedömningar.

Arbetsplatsbesök av ergonom

Vi granskar noggrant stolar, bord, utrustning och hjälpmedel för att säkerställa att de är perfekt anpassade till dina individuella behov. Våra experter justerar inställningarna för att skapa en arbetsmiljö som inte bara optimerar din hälsa utan också förbättrar din arbetskapacitet.

Efter varje anpassning sammanställer vi en detaljerad skriftlig rapport, inklusive eventuella åtgärdsförslag för att ytterligare förbättra din arbetsplats. Lita på våra ergonomiska specialister för att skapa en skräddarsydd lösning som tar hänsyn till dina individuella förutsättningar.

Foto: Annika Falkuggla

Föreläsning om ergonomi i Stockholm

Upptäck hemligheterna till en smärtfri arbetsdag! Har du någonsin undrat hur vardagliga påfrestningar på jobbet kan påverka din nacke och rygg? Vi kan ge verktyg för att förebygga och lindra dem.

Oavsett om du har ditt arbetsliv på kontoret eller sitter på ett hemmakontor, är det dags att ta kontroll över din hälsa. Maximera din komfort och produktivitet med våra expertinsikter! Låt oss tillsammans skapa en arbetsmiljö där din hälsa står i fokus och ditt välbefinnande är nummer ett!

Bli en av Anders nöjda kunder

“Vi är mycket nöjda med Anders föreläsningar samt rådgivning både på plats och digitalt.”
– Stefan C Worky

Allt gick bra. Tack för en bra föreläsning”
– Anna

“Smidigt med webinar och bra tips som uppskattas”
– Jens

Vad gäller för ergonomi på arbetsplatsen?

Ta del av Arbetsskyddsstyrelsens föreskrifter för belastningsergonomi här:

AFS 2012:2
Belastningsergonomi
§ 4 Arbetsgivaren skall se till att arbete som är ensidigt upprepat, starkt styrt eller bundet normalt inte förekommer. Om särskilda omständigheter kräver att en arbetstagare utför sådan arbete skall riskerna för ohälsa eller olycksfall till följd av hälsofarliga eller onödigt tröttande fysiska belastningar förebyggas genom arbetsväxling, arbetsutvidgning, pauser eller andra åtgärder som ökar variationen i arbetet.

§ 5 Arbetsgivaren skall se till att arbetstagaren har sådana möjligheter att påverka uppläggning och genomförandet av det egna arbetet att tillräcklig rörelsevariation och återhämtning kan åstadkommas.

Medverkande i media

Fyll i formuläret

Fyll i formuläret för bokningsförfrågan av ergonomigenomgång eller ergonomiföreläsning.

  Ont i ryggen?
  Handledsbesvär?
  Vristproblem?
  Muskelbristning?
  Axelproblem?
  Smärta i nacken?

  Aktuellt från Hela Kroppen