Ange ditt sökord

IDROTTSMEDICIN

 Behöver du hjälp med rehabilitering av en skada eller rådgivning kring träningsupplägg för att förebygga framtida skador? Hos oss kan du få skräddarsydd vård och vägledning baserat på en grundlig skade- och funktionsanalys.

Mer om idrottsmedicin på Hela Kroppen

Vårt fokus är att erbjuda högkvalitativ vård och specialiserad expertis inom idrottsmedicin, rehabilitering samt skadeförebyggande träning.

”Return to sport”
Utöver att vi strävar efter att stötta idrottare och fysisk aktiva på alla nivåer vill vi främja en snabbare och mer effektiv återgång till idrotten, vilket vi kallar ”Return to Sport”. Vi är stolta över att erbjuda kompetens och erfarenhet på hög nivå inom området idrottsmedicin, OMT och ortopedi där våra specialiserade fysioterapeuter har en stark inriktning på att återställa funktion.

Vi ser till individen
Den individanpassade rehabilitering baseras på noggranna skade- och funktionsanalyser. Vi arbetar inte bara med rehabilitering utan även med preventiva åtgärder, där idrottaren alltid är i fokus. Våra fysioterapeuter med Specialistkompetens håller sig ständigt uppdaterade inom den senaste evidensen och behandlingsmetoderna. Vi förstår vikten av en smidig och säker återgång till idrotten. Genom att balansera belastningen och främja önskad progression av fysisk kapacitet strävar vi efter att minimera risken för framtida skador och optimera idrottarens prestation.

Idrottsmedicin

Bli en av våra nöjda kunder

“Har alltid fått riktigt bra hjälp och efter att ha skött min rehab har besvären försvunnit”

“Kompetenta, trevliga, personliga och måna om att hjälpa mig med mina skada.”

Aktuellt från Hela Kroppen