Ange ditt sökord

HÅLLBAR HÄLSA FÖR ÖKAD PRODUKTIVITET OCH VÄLBEFINNANDE

Bättre hälsa och välbefinnande leder till högre prestationer. För oss innebär hållbarhet inom hälsa och livsstil att en individ klarar sitt arbete med god marginal och har energi över för en meningsfull fritid, både nu och i framtiden. Att investera i hälsa är idag en central del av att vara en attraktiv arbetsgivare, som lockar medvetna medarbetare som vill utvecklas och trivas på sin arbetsplats.at

Företagsmassage

Företagsmassage

Utgångspunkten är att en investering som görs för medarbetarnas hälsa ska vara lönsam genom ökad frisknärvaro och arbetsglädje, högre effektivitet i produktion och sänkta kostnader för sjukfrånvaro.

Löpgrupp för företag

Löpning med kollegor

Vi inspirerar människor att röra sig framåt för att främja gemenskap, stärka självkänslan och skapa hälsosammare företag.  Löpning är ett fantastiskt verktyg för att övervinna hinder, stärka team och maximera produktivitet.

Ergonomi

Ergonomi

Hur påverkas nacke och rygg av vardagliga belastningar i arbetslivet? Vi kommer ut till er arbetsplats i Stockholm och gör ergonomiska bedömningar samt föreläser. Utöver det erbjuder vi även föreläsningar digitalt.

Dietistrådgivning

Rätt kost ger energi

Vill du förändra dina matvanor? Eller har du kostrelaterade sjukdomar och besvär?  Våra dietister arbetar förebyggande med rådgivning och stöd för att förbättra matvanor och din hälsa.

Friskvårdsbidrag

Friskvård

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag på många olika sätt. Se vår lista nedanför och inspireras. Om du är osäker eller behöver hjälp med kvitto/kvitton kan du alltid mejla oss.

Helhetskoncept - Må bra

Helhetshälsa

”Helhetshälsa” är ett brett begrepp som kan omfatta olika aspekter av hälsa, inklusive fysisk, mental och social hälsa. I vårt helhetshälsa koncept ingår fysisk och mental hälsa. 

Aktuellt från Hela Kroppen