Ange ditt sökord

PERSONLIG TRÄNING

Våra kunniga personliga tränare hjälper dig komma igång eller ta din träning till nästa nivå.

Vad är personlig träning?

Personlig träning är en träningsmetod där en individuell tränare arbetar tillsammans med en enskild klient för att skapa och implementera en skräddarsydd träningsplan som är anpassad till klientens specifika mål, behov och fysiska förmåga.

Målet med personlig träning är att hjälpa klienten att uppnå önskade resultat inom fitness och hälsa genom att erbjuda skräddarsydd vägledning, motivation och expertis.

Personlig träning

Prislista Personlig träning

Kostnad

40 min

820 kr

10 x 40 min

7 475 kr

60 min

1 100 kr

Helgtaxa 45 min

1 100 kr

Avbokning <24 h eller uteblivet besök

580 kr

Bli en av våra nöjda kunder

“Professionellt och bra att det finns olika yrkesgrupper samlade på samma ställe”

“Trevligt bemötande och bra övningar som gör att det läker.”

“Är djupt imponerad av den grundliga analys som gjordes vid första besöket.”

Personlig träning kan vara bra enligt forskning

Forskning har visat att träning med en personlig tränare kan ha flera fördelar och positiva effekter på hälsan och träningsresultaten. Det är viktigt att notera att fördelarna av personlig träning kan variera från person till person och beror på klientens mål, tränarens kompetens och klientens engagemang i träningsprogrammet. Forskning visar dock att den individuella uppmärksamhet och vägledning som erbjuds av en personlig tränare kan vara en betydande faktor i att hjälpa människor att nå sina fitnessmål och förbättra sin övergripande hälsa.

MÅNGA MÖJLIGA FÖRDELAR MED PERSONLIG TRÄNING

Bättre träningsresultat: Studier har visat att personer som tränar med en personlig tränare tenderar att uppnå bättre resultat än de som tränar på egen hand. Tränaren kan skapa en skräddarsydd träningsplan som är anpassad till individuella mål och behov, vilket ökar chansen att nå dessa mål.

Ökad motivation: En personlig tränare kan fungera som en viktig motivationskälla. Forskning har visat att tränarens stöd och uppmuntran kan öka engagemanget och uthålligheten i träningen, vilket leder till mer regelbunden träning.

Korrigering av teknik: En av de viktigaste aspekterna av träning är att utföra övningar med korrekt teknik för att undvika skador och maximera resultaten. En personlig tränare kan övervaka och korrigera tekniken, vilket minskar risken för skador.

Variation och progression: En tränare kan introducera variation i träningen genom att inkludera olika övningar och träningsmetoder. Detta hjälper till att förhindra träningsplatå och hålla träningen intressant.

Anpassning till specifika behov och mål: Tränaren kan skapa en träningsplan som tar hänsyn till eventuella hälsoutmaningar eller medicinska tillstånd och kan anpassa träningen när klientens mål och behov förändras över tid.

Mentalt välmående: Regelbunden träning med en personlig tränare kan även ha positiva effekter på mentalt välmående. Tränaren kan fungera som en bollplank och ge stöd vid stresshantering och motivation.

Ont i ryggen?
Handledsbesvär?
Vristproblem?
Muskelbristning?
Axelproblem?
Smärta i nacken?

Aktuellt från Hela Kroppen