Ange ditt sökord

HELHETS­HÄLSA

”Helhetshälsa” är ett brett begrepp som kan omfatta olika aspekter av hälsa, inklusive fysisk, mental och social hälsa. I vårt helhetshälsa koncept ingår fysisk och mental hälsa. 

Mer om vårt koncept för helhetshälsa

Vi på Hela Kroppen strävar efter att vara mer än bara ett företag; vi är en dedikerad partner som värnar om din totala hälsa och välbefinnande. När du undrar, ”Kan jag få hjälp med helheten hos er?” är svaret ett entusiastisk ”Ja!”

Vi förstår att varje individ är unik och att hälsa omfattar många olika aspekter. Därför har vi skapat en kundcentrerad inställning som sätter dig i centrum för allt vi gör. Oavsett om det gäller fysisk, mental eller social hälsa, är vårt mål att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov.

Detta ingår

Grundläggande genomgång av kroppen av kiropraktor eller naprapat.
Uppstartssamtal med dietist. Under detta samtal får du berätta om ditt hälsotillstånd, dina kostvanor, förväntningar och eventuella mål.
Uppföljning hos dietist. Du kan bli ombedd att föra en kostdagbok under 3 – 4 dagar, vilket innebär att du registrerar allt du äter under dessa dagar. Detta följs sedan upp vid ett andra möte och utifrån din kostregistrering utformar din dietist eller kostrådgivare en personlig kostplan som du får följa.
Uppstartspass med PT. Din PT skapar tillsammans med dig en träningsplan för att nå din målbild. Du kommer lämna med inspiration, motivation och ett färdigt träningsupplägg.
Uppföljning med PT.  Träning tillsammans med din PT där ni även utvärderar din utveckling och det träningsprogram du fått.
Vi löser gymkortet! För att kunna träna ingår ett träningskort på valfri klinik hos oss. Träningskortet är giltigt i 3 månader och har ett värde av ca 1 000 kr.
Återhämtning med yoga. Få tillgång till gratis yogaklasser online. Ta del av våra yogalärares bästa pass online. Passen är förinspelade och du kan kolla när du vill!
Nedvarvning med massage. Få en avkopplande massage för att fira dina framgångar i slutet av din resa hos oss inom detta koncept. Massagen är 25 minuter och du får själv välja fokuseringsområden.

Pris och villkor

Kostnad: 5 500 kr
Giltighet efter köp: 8 månader
Tips: Använd ditt friskvårdsbidrag!

[Detta är en del av vårt privatvårdserbjudande och frikort gäller inte.]

Skicka in din förfrågan här!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast!

  Ont i ryggen?
  Handledsbesvär?
  Vristproblem?
  Muskelbristning?
  Axelproblem?
  Smärta i nacken?

  Aktuellt från Hela Kroppen