Ange ditt sökord

Friskvård utomhus – Ta vara på sommaren

Friskvård utomhus – Ta vara på sommaren

Sommaren är den perfekta tiden att njuta av friskvård och utomhusaktiviteter! Och om du har friskvårdsbidrag finns det många möjligheter att använda det! Hur bra?! Här är några inspirerande förslag på hur du kan ta vara på ditt friskvårdsbidrag utomhus under sommaren:

1. Cykla mountainbike, ta en kurs eller anmäl dig till ett lopp:
Tyvärr går det inte att använda friskvårdsbidraget för att direkt köpa en cykel. Istället kan dessa medel användas för att täcka kostnader relaterade till cykelaktiviteter, exempelvis anmälningsavgifter till motionslopp eller deltagande i cykelkurser.

2. Ge dig ut på vattnet!
Utforska sjöar, floder eller havet genom att anmäla dig till en kajak- eller kanottur. Det är ett fantastiskt sätt att träna både kropp och sinne samtidigt som du njuter av naturens lugnande miljö.

3. Hitta lugnet utomhus!
Ta med mattan ut och yoga utomhus! Kom i kontakt med ditt inre genom att anmäla dig till en yogakurs som hålls utomhus. Minska din stress och släppa spänningar i kroppen under bar himmel.

4. Köp klippkort för Stand-up paddleboarding (SUP) eller anmäl dig till en kurs:
Testa balansen och styrkan genom att paddla på en SUP-bräda. Det är en rolig och utmanande aktivitet som ger både träning och underhållning samtidigt som du njuter av vatten och sol.

5. Träna med andra utomhus:
Många träningsanläggningar erbjuder utomhusgruppträningsklasser under sommaren, såsom bootcamp, yoga eller cirkelträning. Använd ditt friskvårdsbidrag för att delta i dessa inspirerande och energifyllda pass.

Oavsett vilken aktivitet du väljer att använda ditt friskvårdsbidrag till, se till att njuta av varje ögonblick och låta sommarens skönhet och energi inspirera dig till en hälsosam och aktiv livsstil! Ps. Du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss? Hos oss kan du bland annat använda ditt friskvårdsbidrag för:

Personlig träning (utomhus eller inomhus)
Massage
Gymkort
Löpträning i grupp eller själv (utomhus eller inomhus)