Ange ditt sökord

HEMREHAB­ILITERING

Vi utför besök i hemmet till dig som på grund av skada eller sjukdom är i behov av rehabiliteringsinsatser. Hemrehabteamet består av arbetsterapeut, fysioterapeut och dietist.

Hemrehabteamet kommer till dig

Vi är anslutna till Region Stockholm och vår målgrupp är boende i Stockholms innerstad samt Järfälla. Vi hjälper till med bedömning och utprovning av hjälpmedel, kosttillägg, bostadsanpassning, förflyttningsförmåga, basala demensutredningar och instruktion av träningsprogram i hemmet. Hemrehabilitering är avgiftsfritt för patienten.

Hemrehabilitering ingår i uppdraget för Primärvårdsrehabilitering. Det går inte att boka online utan patienter hänvisas till telefon för en första bedömning. Hemrehabteam finns på klinikerna Norrmalm och Järfälla.

Rehabilitering i hemmet som gör skillnad

Hos Hela kroppen kan du få besök i hemmet av dietist, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi hjälper till med bedömning och utprovning av hjälpmedel, bostadsanpassning, förflyttningsförmåga, basala demensutredningar och instruktion av träningsprogram i hemmet. En dietist kan även kopplas in för bedömning, bland annat av kosttillägg.

Varma personliga möten, bättre möjligheter att ge hjälp snabbt och nöjda patienter. Det är några av de saker vi sett att rehabilitering i hemmet kan ge.

Ont i ryggen?
Handledsbesvär?
Vristproblem?
Muskelbristning?
Axelproblem?
Smärta i nacken?

Aktuellt från Hela Kroppen