Ange ditt sökord

God Jul från Hela Kroppen!

Tack för ett fint samarbete i år!  Eftersom vi brinner för hälsa tänkte vi i år dela med oss av våra kunskaper med just DIG!  För ett hållbart arbetsliv är ergonomi väldigt viktigt. Vår ergonomiföreläsning (och din julklapp i år) kommer kunna ge dig tips och information för ett mer hållbart samt längre arbetsliv. God jul från alla på Hela Kroppen!

Ergonomitips för livet! - Årets mest hållbara julklapp

Optimal arbetsmiljö är avgörande för att undvika besvär i nacke och rygg. Livet på arbetsplatsen kan vara påfrestande, och det är viktigt att förstå hur vardagliga belastningar påverkar vår kropp. När du förstår varför vi upplever besvär, blir det enklare att ta steg för att minimera skaderisken. 

Våra nackar och ryggar utsätts dagligen för olika påfrestningar på jobbet. Att sitta framför en dator i timmar eller utföra upprepande rörelser kan leda till spänningar och smärtor. Men varför är det så? Kroppen reagerar på belastning genom att anpassa sig, och om belastningen blir för stor eller sker i en felaktig position kan det leda till besvär. 

För att motverka dessa problem är det viktigt att implementera ergonomiska tips på arbetsplatsen. En korrekt inställd arbetsstol och skrivbord, regelbundna pauser för stretchövningar och medvetenhet om kroppens position är några exempel på åtgärder som kan vidtas. Genom att välja ett ergonomiskt arbetssätt kan du inte bara förbättra din arbetsdag utan också minska risken för långvariga nack- och ryggproblem. 

Genom att investera i din hälsa på jobbet kan du inte bara öka din produktivitet utan också främja långsiktigt välbefinnande. Ta kontroll över din arbetsmiljö och välj ett arbetssätt som stöder din kropp. Att följa ergonomiska principer är inte bara en investering i din egen hälsa utan också ett strategiskt val för att minimera risken för framtida skador.

Datum (just nu) för föreläsningarna:

 • 28/12 Kl 12
 • 9/1 Kl 12

 

Ta del av din julklapp här!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Kom ihåg att välja datum!

Fyll i formuläret för att ta del av din julklapp (en gratis ergonomiföreläsning värde 3 700 kr). Vänligen uppge om du vill komma 28/12 eller 9/1 i meddelanderutan. Föreläsningen tar ca 50 minuter och börjar kl 12 båda datumen.

  Ont i ryggen?
  Handledsbesvär?
  Vristproblem?
  Muskelbristning?
  Axelproblem?
  Smärta i nacken?

  Aktuellt från Hela Kroppen