Ange ditt sökord

GRUPP­TRÄNING

Samhörighet, pepp, glädje och förståelse. Vi erbjuder en mängd grupper för att öka din livskvalitet. Bland annat artrosskola, bassängträning, IBS-skola, balansträning, stresshantering, diabetesskola och yoga.

Gruppträning för rehabilitering

Vi erbjuder ett flertal möjligheter till rehab i grupp så som artrosskola, balansträning och fallprevention, bassängträning, diabetsträning, mindfulness, Qigong, rygg- och bålträning, stresshantering, sömnprogram, viktkontroll, diabetes, IBS-skola och yoga. Läs mer om de olika grupperna nedan.

För information om vilka dagar, tider och kliniker som har respektive grupp samt anmälan till det olika grupperna är du välkommen att ringa 08-30 04 02 eller mejla till norrmalm@helakroppen.se. Innan gruppstart krävs ett besök med bedömning av en fysioterapeut eller arbetsterapeut. Patientavgift 275 kr eller högkostnadskort / frikort gäller.

För att själv läsa mer om respektive kliniks gruppträningsmöjligheter vänligen besök klinikens egna sida. Du kan även välja att klicka på en av länkarna nedanför.

Klinik Norrmalm, Klinik Järfälla, Klinik Södermalm

Ont i ryggen?
Handledsbesvär?
Vristproblem?
Muskelbristning?
Axelproblem?
Smärta i nacken?

Aktuellt från Hela Kroppen